Palautusehdot Palautusehdot | Olemme Sumilayi, suomalainen kihariin hiuksiin erikoistunut hiustuotteiden kehittäjä ja valmistaja.

Palautusehdot

Palautusehdot

Tuotteilla on normaalisti 14 päivän maksuton vaihto- ja palautusoikeus siitä päivästä, kun tuotteet on vastaanotettu.

Tuotteet on palautettava SukiMilayi Cosmetics Oy:lle 14 vrk sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Emme aloita rahan palautus prosessia, ennen kuin palautettava tuote on hallussamme.

Emme vastaanota palautuksia, jotka on lähetetty yli 14 vrk kuluttua tilauksen vastaanottamisesta.

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Jotta asiakkaalla on oikeus saada maksamansa kauppasumma takaisin, on palautettavassa tuotteessa oltava kaikki hinta- ja kokomerkinnät paikallaan ja tuotteen tulee olla käyttämätön.

Ennen palautusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme contact@sumilayi.com. Lähetämme sinulle palautusohjeet. Kun tuotteet ovat palautuneet SukiMilayi Cosmetics Oy:lle ja palautus on käsitelty ja hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi. Rahansiirto voi kestää pankista riippuen max. 14 päivää.

Alennustuotteilla EI ole normaalia vaihto- ja palautusoikeutta. 

Tilauksen mukana tulleet mahdolliset bonus, lahjakortti ym. edut poistuvat voimasta, jos asiakas palauttaa niihin oikeuttaneen tilauksen.

 HUOM! Ennen palautusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme contact@sumilayi.com.

Palautusosoite

SukiMilayi Cosmetics Oy

Ruukinmestarintie 12
02330 Espoo

 

Tilauksen peruuttaminen

Mikäli haluat peruuttaa tilauksesi, tulee siitä ilmoittaa sähköpostitse contact(at)sumilayi.com

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen contact(at)sukimilayi.com. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut Postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.