Tilaus- ja toimitusehdot Tilaus- ja toimitusehdot | Olemme Sumilayi, suomalainen kihariin hiuksiin erikoistunut hiustuotteiden kehittäjä ja valmistaja.

Tilaus- ja toimitusehdot

Voimassa 01.01.2021 alkaen. Tilaamalla hyväksyt ehdot.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy SukiMilayi Cosmetics Oy, Y-tunnus 2844339-9. Myymme tuotteita yksityishenkilöille maailmanlaajuisesti. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteessa sumilayi.com tai Facebookin ostoskorin kautta. Ostopalvelun tarjoaa Shopify Checkout. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla tai puhelin viestillä, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla.

Paypal, Klarna ja Luotto- ja pankkikorteilla (Visa, Visa Electron, Visa Debit, MasterCard) maksettaessa käytämme turvallista PayTrail tai Checkout maksunvarmentajaa. 

Toimitustavat ja Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä, toimitusaika on normaalisti 1-7 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, tai toimitus muusta syystä viivästyy, pyritään siitä ilmoittamaan asiakkaalle viipymättä. 

HUOM! SukiMilayi Cosmetics Oy ei vastaa mahdollisista viivästyksistä Postin jakelussa.

Toimitustapa ja toimituskulut Suomeen

Toimituskulut alkaen 5,90€ 

Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

Palautusehdot

Tuotteilla on normaalisti 14 päivän maksuton vaihto- ja palautusoikeus siitä, kun tuotteet on vastaanotettu.

Tuotteet on palautettava SukiMilayi Cosmetics Oy:lle 14 vrk sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Emme aloita rahan palautusprosessia, ennen kuin palautettava tuote on hallussamme.

Emme vastaanota palautuksia, jotka on lähetetty yli 14 vrk kuluttua tilauksen vastaanottamisesta.

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Jotta asiakkaalla on oikeus saada maksamansa kauppasumma takaisin, on palautettavassa tuotteessa oltava kaikki hinta- ja kokomerkinnät paikallaan ja tuotteen tulee olla käyttämätön.

Ennen palautusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme contact@sumilayi.com. Lähetämme sinulle palautusohjeet. Kun tuotteet ovat palautuneet SukiMilayi Oy:lle ja palautus on käsitelty ja hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi. Rahansiirto voi kestää pankista riippuen max. 14 päivää.

Tilauksen mukana tulleet mahdolliset bonus, lahjakortti ym. edut poistuvat voimasta, jos asiakas palauttaa niihin oikeuttaneen tilauksen.

 HUOM! Ennen palautusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme contact@sumilayi.com.

Tilauksen peruuttaminen

Mikäli haluat peruuttaa tilauksesi, tulee siitä ilmoittaa sähköpostitse contact(at)sukimilayi.com

Tilauksen uudelleenlähetys

Posti säilyttää tilaustasi 7 päivän ajan, jonka jälkeen se palautuu takaisin meille. Jos haluat, että tilauksesi lähetetään sinulle uudelleen, ota meihin yhteyttä contact@sumilayi.com tai Whatsappilla +358 44 9783105.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen contact(at)sukimilayi.com. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut Postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.

Tietoturva

Käytämme SSL-salausta, joka on tunnettu ja erittäin yleisesti käytetty salausmenetelmä. Tämän tekniikan avulla varmistamme, ettei kukaan ulkopuolinen voi lukea, muuttaa tai häiritä sumilayi.com ja asiakkaan välistä tiedonsiirtoa. 

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

SukiMilayi Cosmetics Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.