Raaka-aineluettelo

Raaka-aineluettelo

Tällä sivulla voit nähdä luettelon käyttämistämme ainesosista niiden INCI-nimien kanssa.

Avoimuus ja läpinäkyvyys on ensiarvoisen tärkeää käyttämiemme ainesosien kanssa. Olemme tehneet paljon töitä saadaksemme tuotevalikoimaamme laadukkaita ainesosia. Käyttämiämme raaka-aineita ei testata eläimillä.


Aqua (vesi)


INCI: Aqua/ water tai vesi


Vesi on liuotin, jota käytetään paljon kosmetiikassa. Se auttaa sekoittamaan ja sitomaan ainesosia yhteen.


Argan Öljy

INCI: Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil

Argan öljy saadaan Marokon lounaisosissa kasvavasta puusta nimeltä Argania spinosa ja sen kasvattamista siemenistä. Siemenistä puristetaan öljyä, joka sisältää paljon välttämättömiä rasvahappoja, mineraaleja, vitamiineja ja hivennäisaineita.

Aloe Vera Mehu

INCI: Aloe Barbadensis Leaf Juice

Aloe vera sisältää suuren määrän aktiivisia ainesosia, kuten vitamiineja, entsyymejä, mineraaleja, sokereita, salisyylihappoa ja aminohappoja. Se on ihanteellinen ainesosa, jolla voi saavuttaa terveemmät hiukset ja päänahan. Aloe vera rauhoittaa kutisevaa päänahkaa sekä palauttaa hiusten kiiltoa.

Avocadoöljy

INCI: Persea Gratissima (Avocado) Oil

A-, E- ja D-vitamiinien sekä välttämättömien rasvahappojen ansiosta avokadoöljy on loistava hoitava ainesosa jokaiselle hiustyypille. Se kosteuttaa tehokkaasti kuivaa hiusta tunkeutumalla hiuksen huokoseen helposti. 



Behentrimonium Methosulfate

INC: Behentrimonium Methosulfate

hiuksia hoitava aine, antistaattinen aine, pinta-aktiivinen aine

Behentrimonium Methosulfate on rapsinöljystä johdettu emulgointiaine. Se on lempeä, tehokas emulgaattori, joka on johdettu rapsikasvista. Se on kationinen (positiivinen varaus) yhdiste, joka sitoutuu negatiivisesti varautuneeseen hiukseen. Näin hiuksesta tulee sileä ja helpompi selvittää.

Käytämme Behentrimonium Methosulfate -tuotetta emulgoidaan tuotteitamme. Se sekoittaa vettä ja öljyä toisiinsa kerman muodostamiseksi.

Betaiini

INC: Betaine

Luonnollinen betaiini on luonnollinen aminohappo johdannainen (trimetyyliglysiini). Rakenteestaan ​​johtuen se on hygroskooppinen (vettä itseensä sitova) ja sillä on kosteuttava vaikutus hiuksiin ja ihoon.

Bambu-uute

INCI: Bambusa Vulgaris Extract

Bambu-uute on rikas piidioksidin lähde, joka on välttämätön ravinne hiuksille ja iholle. Piidioksidilla on suuri rooli ihon ja hiusten pitämisessä terveinä.

Butyleeniglykoli

INCI: Butylene Glycol

Butyleeniglykoli on orgaaninen alkoholi, jota käytetään liuottimena, kosteuttavana ja hoitavana ainesosana.

Mustikkauute

INCI: Vaccinium Myrtillus (Bilberry) Fruit/Leaf Extract

Mustikkauute on tehokas kosteuttava aine ja kuorinta, se sisältää runsaasti kuitua, mangaania sekä C- ja K-vitamiineja. Se auttaa ylläpitämään päänahan terveellistä kosteustasapainoa ja vähentämään hilsettä.


Bergamotti eteerinen öljy

INCI:Citrus Aurantium Bergamia

Bergamotin eteerinen öljy uutetaan pienen puun hedelmistä, joka tunnetaan kasvitieteellisesti nimellä Citrus Aurantium Bergamia. Bergamotin eteerinen öljy on puhdistava ja hellä sekä antiseptinen, joka rauhoittaa ihoärsytystä. Käytämme Bergamotin eteeristä öljyä luonnollisena hajusteena.

Risiiniöljy

INCI: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil

Risiiniöljy sisältää runsaasti risinoleiinihappoa, monityydyttymättömiä rasvahappoja. Se kosteuttaa, tekee hiuksista pehmeämmän ja joustavamman tuntuiset ja auttaa vähentämään hilsettä.

Kapryyli- / kapriini-triglyseridi 

INC: Caprylic/Capric Triglyceride

Kapryyli- / kapriini-triglyseridi on koostumukseltaan kevyt öljy, joka on lähtöisin kookosöljystä tai palmunytimestä. Se pehmentää hiusta ja  edistää hiusten terveyttä ja kiiltoa.

Kaprylyyli / kapryyliklukosidi

INCI: Caprylyl / Capryl Glucoside

Mieto kasviperäinen ioniton pinta-aktiivinen, liukeneva aine. Se lisää shampoon vaahtoavuutta.

Setearyylialkoholi

INCI: Cetearyl Alcohol

Setearyylialkoholi on emulgaattori, seos setyylistä ja stearyylialkoholista. Se toimii pehmentävänä ainesosana ja stabiloi tuotetta.

Setyylialkoholi

INCI: Cetyl Alcohol

Setyylialkoholi on tyydyttynyt rasva-alkoholi, joka on luonnollista, ei-eläinperäistä pehmentävää ainetta, se on emulsion stabilointiaine, opasiteetti ja rakennetta muokkaava ainesosa. Se estää emulsion öljy- ja vesiosan erottumista ja antaa tuotteille hyvän levitettävyyden.

Setrimoniumkloridi (emulgoivat aineet)

INCI: Cetrimonium Chloride

Setrimoniumkloridi on kvaternäärinen ammoniumsuola. Se on antistaattinen (positiivisesti varautunut) ja hiuksen takkuuntumista estävä sekä auttaa huoltamaan ja silottamaan hiusta. Se toimii myös säilöntäaineena estämällä bakteerien kasvua.

Sitruunahappo

INCI: Citric Acid/Citrus limon (Lemon) Fruit Extract

Sitruunahappo on heikko orgaaninen happo, jota löytyy sitrushedelmistä. Käytämme sitä tuotteiden pH:n säätämiseen estääksemme niiden liiallista emäksisyyttä.

Kokamidopropyylibetaiini

INC: Cocamidopropyl Betaine

Kokamidopropyylibetaiini on mieto amfoteerinen pinta-aktiivinen aine, joka on valmistettu kookospähkinöistä. Se auttaa parantamaan ja vakauttamaan vaahtoamista.

Etyyliheksyyliglyseriini

INCI: Ethylhexylglycerin

Etyyliheksyyliglyseriini on laajavaikutteinen säilöntäaine, joka toimii sekä grampositiivisia että gramnegatiivisia bakteereja, hiivaa ja homeita vastaan.

Glyseriini

INC: Glycerin

Glyseriini on kasviperäinen kosteuttava aine. Se on kosteusvoide, joka parantaa kiiltoa ja pehmeyttä. Se parantaa hiuksen hallittavuutta ja vähentää hiuksen haarautumista

Guarhydroksiypropyylitrimoniumkloridi

INCI: Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride

Guarhydroksiypropyylitrimoniumkloridi on vesiliukoinen johdannainen luonnollisesta guarkumista. Se tarjoaa hiustenhoitotuotteille hoitavuutta ja silottavuutta.

Rypälesiemenöljy

INC:Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil

Rypälesiemenöljy on viinirypäleiden siemenistä kylmäpuristettu luonnollinen öljy. Rypäleensiemen on tehokas luonnollinen hiusta kosteuttava aine ja hoitoaine. Siinä on paljon omega-6-rasvahappoja, steariinihappoa sekä runsaasti erilaisia ​​vitamiineja, kuten A-, D- ja E-vitamiini.

Hydrolysoitu vehnäproteiini

INCI: Hydrolyzed Wheat Protein

Hydrolysoitu vehnäproteiini on vehnäproteiini, joka on läpikäynyt hydrolyysin. Hydrolyysi tekee vehnäproteiinista riittävän pienen päästäkseen hiushuokosten läpi. Se lisää hiusten rakennetta, antaa volyymia ja hoitavuutta, jättäen ne pehmeiksi ja silkkisiksi.

Jojobaöljy

INCI: Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil

Jojobaöljy on öljymäinen vaha, joka uutetaan jojoba kasvin siemenistä. Jojoba sisältää runsaasti vitamiineja ja mineraaleja, jotka ravitsevat hiuksia, mukaan lukien C-, B- ja E-vitamiinit, kupari ja sinkki. Jojobaöljyn on osoitettu jäljittelevän rasvaa, jota päänahka ja iho tuottaa. Tämän samankaltaisuuden vuoksi jojobaöljyä käytetään parantamaan, pehmentämään ja kosteuttamaan sekä ihoa että hiuksia.

Laventelin eteerinen öljy

INCI: Lavandula (Lavender) Angustifolia Oil

Käytämme laventelin eteeristä öljyä luonnollisena hajusteena. Sillä on rauhoittavia ominaisuuksia, jotka auttavat elvyttämään hiusta.

Maltodekstriini / VP-kopolymeeri

INCI: Maltodextrin/VP Copolymer

Maltodekstriini / VP-kopolymeeri on luontaisesti johdettu, sokeripohjainen hiusta korjaava, ioniton polymeeri.

Sweet Orange eteerinen öljy

INC:Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil Expressed

Käytämme Sweet Orange eteeristä öljyä luonnollisena hajusteena. Sillä on myös antimikrobisia vaikutuksia.

Piparminttu eteerinen öljy

INC:Mentha Piperita(Peppermint) Oil

Käytämme piparmintun eteeristä öljyä luonnollisena hajusteena. Piparminttuöljy voi auttaa rauhoittamaan kutiavaa ihoa.

PEG-40 hydrattu risiiniöljy

INCI: PEG-40 Hydrogenated Castor Oil

PEG-40-hydrattu risiiniöljy on kasvipohjainen ioniton pinta-aktiivinen aine. Se on hydratun risiiniöljyn polyeteeniglykolijohdannainen. Sitä käytetään emulgointiaineena, liuote aineena ja pinta-aktiivisena aineena. Se liuottaa veteen liukenemattomia ainesosia, kuten eteerisiä öljyjä.

Fenoksietanoli

INCI:Phenoxyethanol

Fenoksietanoli on laajavaikutteinen säilöntäaine sekä gram-positiivisia että gram-negatiivisia bakteereita, hiivaa ja homeita vastaan.

Pantenoli (provitamiini B5)

INCI: Panthenol

D-pantenoli on B5-vitamiinin pro-vitamiini. Sitä käytetään hiusten, ihon ja kynsien hoitotuotteissa. Se toimii ihon ja hiuksen hoitavana ainesosana ja tarjoaa syvälle tunkeutuvaa kosteutta. Se parantaa kosteustasapainoa, elastisuutta ja estää hiuksen vaurioitumista.

Polyakrylaatti-ristipolymeeri-6

INCI:Polyacrylate Crosspolymer-6

Polyakrylaatti-ristipolymeeri-6 on synteettinen polymeeri, joka toimii sakeutusaineena auttaen pitämään kosmeettisia koostumuksia vakaina. Se muodostaa läpinäkyvää geeliä, joka tuntuu samettiselta ja täyteläiseltä. 

Kaliumsorbaatti

INCI: Potassium Sorbate

Kaliumsorbaatti on sorbiinihapon inaktiivinen suola. Se torjuu aktiivisesti hometta, ja sillä on jonkin verran vaikutusta myös hiivaan ja bakteereihin.

Polyquaternium-11

INCI: Polyquaternium-11

Polyquaternium-11 on kalvonmuodostaja ja antistaattinen kvaternäärinen ammoniumyhdiste. Se tekee hiuksista tuntuvammiksi ja kampaus helpottuu. Se myös antaa kiiltoa hiuksille.

Propaanidioli

INCI: Propane-1,3-diol

Propaanidioli on luonnollinen, ihoystävällinen, säilöntäaineen tehoa lisäävä kosteuttava aine. Sitä valmistetaan käyttämällä glukoosia. Propaanidioli toimii pehmentävänä ja kosteuttavana ainesosana.

Sorbitol

INCI: Sorbitol

Kasviperäinen kosteuttava ainesosa ja sakeutusaine. Se on kosteusvoide ja parantaa kiiltoa, pehmeyttä, helppoa hallittavuutta ja vähentää hiuksen halkeamia.

Auringonkukansiemenöljy

INCI: Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil

Auringonkukansiemenöljy on tehokas pehmentävä ja kosteuttava ainesosa sekä iholle että hiuksille. Auringonkukkaöljyn pääkomponentit ovat linolihappo, öljyhappo ja palmitiinihappo. Näiden lisäksi se sisältää lesitiiniä, karotenoideja, tokoferoleja ja A-, D- ja E-vitamiineja.

Sokerivaahtera

INC: Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract

Sokerivaahtera edistää hiuksen kiiltoa, vähentää hiuksen kaksihaarautumista ja vahvistaa hauraita hiuksia.

Sheavoi

INCI: Butyrospermum parkii (Shea) Butter

Sheavoi sisältää A- ja E-vitamiinia. Se on tehokkaasti kosteuttava ja pehmentävä ainesosa, joka tarjoaa suojan hiuksille ympäristön stressitekijöiltä.

Natriumbentsoaatti

INCI: Sodium Benzoate

Natriumbentsoaatti on elintarvikelaatuinen säilöntäaine, jota on yksi ainesosa käyttämässämme säilöntäaineessa .

Sokeriruokouute

INCI: Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract

Sokeriruoko sisältää paljon vitamiineja, kuten B12, C ja A, ja hivenaineita kuten sinkkiä, kaliummangaania ja kalsiumia. Se auttaa hiusten kunnossa pitämisessä; lisää kiiltoa, vähentää kaksihaaraisia ja vahvistaa hauraita hiuksia.

Tetranatrium Glutamaatti Diasetaatti

INCI:Tetrasodium Glutamate Diacetate

Tetranatrium Glutamaatti Diasetaatti toimii stabilointiaineena kosmeettisissa koostumuksissa estämään shampoiden ja geelien luonnolliset värimuutokset. Sitä käytetään parantamaan ja säilyttämään formulan ainesosia, ja se toimii myös raskasmetalleja kelatoivana aineena.

E-vitamiini

INCI: Tocopherol

E-vitamiini on antioksidatiivinen aine, joka estää käyttämiemme eteeristen öljyjen hapettumista. 

Ksantaanikumi

INCI: Xanthan Gum

Ksantaanikumi on polysakkaridi, jota tuotetaan käymällä Xanthomonas campestris -bakteerissa. Sitä käytetään emulsion stabilointiaineena ja veden sitojana voiteissa, ja sitä voidaan käyttää viskositeetin säätämiseen.