Raaka-aineet

SuMilayi tuotteidemme raaka-aineet

SuMilayi hiushoitotuotteet ovat käsinvalmistettuja Suomessa.

SuMilayi Leave-in

SuMilayi Leave-in hoitoaine on tuoteperheemme ensimmäinen hiushoitotuote, josta on tullut asiakkaidemme keskuudessa ikisuosikki. Leave-in hoitoaineemme pääraaka-aineina ovat Sheavoi sekä avokado- ja risiiniöljy. Sheavoi on kuuluisa sen hiusten hoitavasta ja suojaavasta ominaisuudesta. Avokado- ja risiiniöljy sisältävät paljon hyödyllisiä ravintoaineita ja monia vitamiineja kuten A-, B-, D- ja E. Avokadoöljy vahvistaa hiusta ja palauttaa elottomaan hiukseen kiiltoa. Risiiniöljy tunnetaan hiusten kasvua kiihdyttävästä vaikutuksesta.

  • Shea Voi: Sisältää vitamiineja A ja E. Shea voi on voimakkaasti kosteuttava ja ja ulkopuolisilta saasteilta suojaava ainesosa.
  • Avocadoöljy: Ravitseva öljy hiuksillesi. Avocadoöljyssä on runsaasti vitamiineja A, B, D, E sekä välttämättömiä rasvahappoja. Selvittää hiuksia sekä kosteuttaa. Tämä ainesosa sopii erinomaisesti kuivalle ja elottomalle hiukselle.
  • Vitaminini B: Edistää kiiltoa, pehmeyttä ja hiuksesi selvittämistä.
  • Laventeli eteerinen öljy:  Rauhoittaa päänahkaasi ja hiustasi.

Ooh So Soft Curls -tuotesarja

Ooh So Soft Curls -tuotesarja on kehitetty hoitamaan hiustasi kokonaisvaltaisesti. Tuotesarjamme pääraaka-aineina käytämme Aloe Veran mehua, rypäleen siemenöljyä ja appelsiinin kuoren öljyä. Yhdessä nämä raaka-aineet hoitavat ja kosteuttavat hiusta päänahkaasi myöten. Soveltuu erityisesti heille, jotka haluavat hiuksiinsa lisää kosteutta sekä tehokasta ja laadukasta hiustenhoitorutiinia. 

  • Aloe vera mehu: Kosteuttaa, hoitaa ja silottaa hiuksen huokosia. Se sinetöi, kosteuttaa ja vahvistaa vahingoittunutta hiusta.
  • Rypäleen siemenöljy: Lisää kosteutta, stimuloi hiuksen kasvua ja vähentää hiuksen takkuuntumista.
  • Appelsiinin kuoren öljy: Vahvistaa hiuksen tuppea, vähentää hiuksen katkeilemista luoden kiiltoa ja volyymia hiukseesi.