Tietoa meistä

Tervetuloa Sumilayin sivuille

Puhdasta, kasvipohjaista hiusten hoitoa, joka saa hiuksesi kukoistamaan! 

Keitä me olemme?

Me olemme suomalainen brändi, jonka tavoitteena on saada kiharahiuksiset rakastumaan hiuksiinsa. Sumilayi keskittyy tarjoamaan toimivia tuotteita kiharalle ja vaurioituneelle hiukselle. 

Meidän tuotteemme. <3

Avainlause  tuotekehityksessämme on “Kihara hius tarvitsee ekstra ravitsevaa rakkautta”. Tämä mielessämme olemme tutkineet puhtaimmat ja korkealaatuisimmat aineosat löytääksemme täydellisen sekoituksen  ja kehittääksemme formulat täynnä ravintoa, jotka saavat hiuksesi kukoistamaan.

Tuloksena meillä on käytössämme korkealaatuisimmat luonnolliset ja synteettiset kasvipohjaiset ainesosat. Tuotteemme ovat vegaanisia, niitä ei ole testattu eläimillä, ja niissä ei ole alkoholin ja silikonien kuivattavaa vaikutusta. Ne ovat tehokkaita, helppokäyttöisiä ja tekevät olosi ihanaksi.

Olemme varmoja, että rakkaudellamme, jonka olemme antaneet tuotteillemme, autamme ihmisiä sanomaan hyvästit kuiville hiuksille ja nauttimaan upeasta kiharasta.


Tuotteemme ovat hyväksyttyjä Curly Girl Metodiin. 


MEIDÄN FILOSOFIAMME

Kuluttaja- ja ympäristöterveys ovat ensisijaisia ​​tavoitteitamme; me täällä Sumilayilla rakastamme kiharaa hiusta ja luontoäitiä. Luomme korkealaatuisia tuotteita käyttämällä mahdollisimman paljon luonnollisia ainesosia. Käyttämällä puhtaita ja kestäviä luonnollisia uutteita autamme sekä miehiä että naisia ​​saavuttamaan terveellisemmät hiukset.

Uskomme, että kaikki hiukset voivat olla kauniita; tässä Sumilayi erottuu. Sumilayi luotiin auttamaan niitä, jotka ovat melkein luopuneet itsepäisistä, kiharista ja hallitsemattomista hiuksistaan. Haluamme sinun alkavan nauttia hiuksistasi ja tuntea itsesi kauniiksi joka päivä. Ansaitset sen!

Uskomme ainesosien läpinäkyvyyteen; sinulla on oikeus tietää mitä tuotteesi sisältää. Tässä ainesosalista, jota me käytämme tuotteissamme (katso luettelo täältä);


Haluamme kuulla sinusta; Olemme kiitollisia siitä, että meillä on uskollisimmat asiakkaat, seuraajat ja lähettiläät ympäri maailmaa.

Kun asiakkaana jaat kokemuksesi kanssamme, autat meitä tekemään aina parhaamme. Kannustat myös niitä, jotka edelleen kamppailevat hiustensa kanssa, jatkamaan ja kokeilemaan Sumilayi-tuotteita parempien hiuspäivien hyväksi. Levitämme rakkautta yhdessä!

Jätä arvostelu, yksityisviesti tai kommentti ja keskustellaan lisää!