Olet kaunis sellaisena kuin olet

Olet kaunis sellaisena kuin olet

Anna kauneutesi näkyä!

Alla on kaksi kuvaa. Ensimmäisen kuvan naisella hiukset ovat pörröiset "kähärät", toisen kuvan naisella selkeän muotoiset kiharat. Ja kuinka kauniita he molemmat ovatkaan!

Molemmissa kuvissa henkilöt edustavat omaa kauneuttaan ja sen hetken kauneutta missä ovat.

Tuotteemme mahdollistavat jälkimmäisen kuvan selkeän muotoiset hiukset. Pörröinen hius täytyy myös hoitaa ja selvittää välillä ja siihen tuotteemme ovat erinomaisia.

Takkuinen, frizzy, pörröinen tai vaikka "kähärä" ovat tyylejä, jotka voit rohkeasti tuoda esille osana kokonaisuuttasi. Ja tämä ei ole uusi juttu: onhan tupeeraus-tekniikkakin ollut olemassa jo iät ja ajat.

Me Sumilayilla puhumme paljon kauniista, selkeistä ja muodokkaista kiharista sekä laineista. Se johtuu siitä, että tuotteemme on kehitetty niiden saavuttamiseen. Tuotteemme helpottavat takkujen selvittämistä, kosteuttavat ja vahvistavat hiusta, sekä saavat esille kiharaiset korkkiruuvit ja kauniit laineet hiustyypin mukaan.

Nautimme suunnattomasti, kun näemme pörröisen luonnonkiharan hienosti edustettuna. Anna itsevarmuutesi huokua ja kokeile vapaasti kaikenlaisia tyylejä. Oli sinulla sitten selkeät kiharat taikka viehettävä pörröpää, kun on aika selvittää tai hoitaa hius, teet sen helposti meidän tuotteillamme:)

Antoisaa omasta kauneudesta nauttimista toivottaen,

Sumilayi-tiimi