Parhaat vinkit geelin käyttöön

Parhaat vinkit geelin käyttöön!

Sumilayi Frizz Control Curly Geeli

Sumilayi Frizz Control Curly Geeli on vegaaninen ja proteiiniton geeli stailaukseen tasapainoisella keskivahvalla pidolla. Se taltuttaa pörrön ja asettaa lentävät sekä hapsottavat hiukset. Frizz Control Curly Geeli soveltuu (nimestään huolimatta;) ) niin kihara- kuin suorahiuksisille. Se on erinomainen kaikille hiustyypeille.

Sanaa "geeli" ei kannata säikähtää, sillä tämä on kaukana perinteisistä liimaa muistuttavista geeleistä. Sumilayi geeli on pehmeä, läpikuultavan valkoista, ihanalle tuoksuvaa ainetta, jonka kosteuttavat ainesosat voit tuntea jopa käsilläsi.

 

Geeli tuo lempeää, mutta napakkaa pitoa ja kestävyyttä kiharoillesi, samalla silottaen hiuksesi pintaa pörröltä. Pellavansiemen uutteen rasvahapot ja luonnollinen E-vitamiini auttavat pitämään kiharasi kosteuttetuina ja kiiltävinä.

Geeliä käytetään usein märkään tai pyyhekuivaan hiukseen viimeisenä vaiheena hiustenhoitorutiinissa. Tässä yksinkertainen tapa käyttää geeliä:

Hiero geeli ensin tasaisesti kämmenillesi, jonka jälkeen levitä se tasaisesti kosteisiin hiuksiisi. Puristele kiharoitasi hellävaraisesti. Anna hiusten ilmakuivua tai käytä diffuusoria apuna.

Suoralle hiukselle geeli toimii erinomaisesti pörrön taltuttajana, levitä geeli tasaisesti kosteaan hiukseen ja föönää hiukset läpi. Huomaat, kuinka hiuksesi ovat silkkisemmät kuin normaalisti!

Alla kolme erilaista tapaa tuoda kiharaasi esille geelin kanssa!

 1. Sorminäppäryyttä. Kun hiuksesi ovat vielä kunnolla kosteat, on sinulla aikaa käyttää sormiasi apuna kiharan muodostumiseen. Tätä tekniikkaa kutsutaan nimellä "finger coiling". Levitä geeliä tasaisesti koko hiuksiin tai osio kerrallaan siinä vaiheessa kun työstät tiettyä osiota hiuksissasi. Pyörittele hiusosiota sormesi ympärille, odota hetken ennenkuin varovasti vapautat kiharan sormesi ympäriltä. Tätä tekniikkaa on hyvä käyttää myös vain osaan kuontalostasi, esimerkiksi osioihin jotka eivät kiharru luonnostaan yhtä helposti kuin muu osa hiuksistasi. Huomaathan, että tämä tekniikka on hyödyksi vain, kun hiukset ovat vielä kosteat.

2. Freesaa geelin avulla. Kesken päivän voi käydä niin, että kiharat tuntuvat menettävän muotoaan. Saat kiharoillesi ryhtiä, kun sekoitat pienen määrän geeliä veden kanssa ja puristelet geeliä kiharoihisi. Voit tehdä tämän käsilläsi tai spray pullon avulla. Huomaathan kuitenkin, että vesisekoituksia kannattaa tehdä vain yhdeksi käyttökerraksi kerrallaan sen säilyvyyden takaamiseksi.

3. Volyymia pää alaspäin. Käytä tätä tekniikka, kun hiuksesi ovat vielä suorastaan märät. Heitä hiukset kasvojen eteen. Levitä pieni määrä hiuksiin jätettävää hoitoainetta, harjaa tuote tasaisesti hiuksiisi. Anna sen imeytyä kunnolla, jonka jälkeen tee sama geelin kanssa. Puristele hiuksiasi kädet kuppimaisessa asennossa. Nosta päätäsi hitaasti ja lähde hivuttamaan hiuksiasi takaisin jatkuvasti puristellen. Kun hiukset ovat takaisin paikoillaan, anna ilmakuivua tai föönää diffuusorilla.

Geelin aiheuttama kuori eli "cast" hiuksissasi.

Monesti geeli aiheuttaa kovan kuoren hiuksesi pintaan, kuori pitää kiharaa ryhdissä selkeyttäen sen muotoa. Kuorta ei kuitenkaan ole tarkoitus jättää, vaan se rikotaan pienen määrän öljyä kanssa. Levitä hyvin pieni määrä esimerkiksi Ooh So Soft Curls Oil Treatment -öljyä tasaisesti käsiisi. Rutistele öljyä hellävaraisesti kiharoihisi. Tämä rikkoo kovan kuoren ja lopputuloksena on pehmeän ja kiiltävän näköinen, kimmoisa kihara. 

 

 

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.