Viisi vinkkiä hiuksiin jätettävän hoitoaineen monipuoliseen käyttöön

Viisi vinkkiä hiuksiin jätettävän hoitoaineen monipuoliseen käyttöön

Sumilayi 3 in 1 hiuksiin jätettävää hoitoainetta voi käyttää usealla eri tavalla! Lue viisi vinkkiä suosituimman tuotteemme käyttöön.

 

1. Hiuksiin jätettävä hoitoaine

Hiuksiin jätettävän hoitoaineen perinteisin käyttötapa on nimensä mukaisesti jättää tuote pesun jälkeen hiuksiin. Voit laittaa tuotteen kosteaan tai kuivaan hiukseen. Se tekee hiuksista helpommin käsiteltävät, pehmeämmät ja vähentää latvojen katkeilua.


2. Hemmotteleva maski

Hemmottele itseäsi ihanalla hiusmaskilla. Levitä hiuksiin jätettävää hoitoainetta runsas määrä kuiviin tai hieman kosteisiin hiuksiin. Lisätäksesi lämpöä ja luksusta voit kääräistä pyyhkeen päähäsi. Anna vaikuttaa 15-20 minuuttia ja pese hiuksesi normaaliin tapaan. Hiuksistasi tulee silkkisen sileät, kosteutetut ja kestävät.

3. Helpota harjausta suihkussa

Sumilayi Leave-in on uskomaton takkuisen kiharan selvittäjä suihkussa. Taikakombo: suihku + Detangler selvitysharja + Sumilayi Leave-in ! Hiukset on selvitetty alta aikayksikön. Levitä suihkussa Leave-inniä hiuksiin, ala harjata ja nauti! Tällä tavalla säästät ajan lisäksi hiuksiasi katkeilulta ja hartioitasi pitkältä työurakalta.


4. Freesaava suihke

Sekoita pieni määrä hiuksiin jätettävää hoitoainetta veteen suihkepulloon ja käytä sitä freesaavana suihkeena. Voit suihkutella seosta usemman kerran päivän aikana jos hiuksesi kaipaavat lisäkosteutta tai freesausta. Tämä on erinomainen tapa käyttää tuotetta kevyemmin! Huomioi, että itse tehty seos säilyy vain vähän aikaa, joten freesaava seos kannattaa tehdä vain yhdelle käyttökerralle kerrallaan. 


5. Anna imeytyä hyvin ennen geelin laittoa

Sumilayi hiuksiin jätettävä hoitoaine sisältää ainesosia, joissa on eri varaus kuin osassa geelin ainesosia. Jos näitä kahta tuotetta sekoittaa sellaisenaan, saattavat ainesosat osittain hajoilla. Tämä saattaa tehdä näppituntumasta erilaisen! Sen vuoksi on hyvä antaa jätettävän hoitoaineen imeytyä hyvin ennen geelin lisäämistä hiuksiin.

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.