Asiakkaiden kokemuksia Asiakkaiden kokemuksia | Olemme Sumilayi, suomalainen kihariin hiuksiin erikoistunut hiustuotteiden kehittäjä ja valmistaja.

Asiakkaiden kokemuksia

Based on 804 reviews
73%
(585)
16%
(125)
6%
(46)
4%
(30)
2%
(18)

Hoitoaine 500 ml Ooh So Soft Curls Hydrating

Toimii!

Todella riittoisa, helppokäyttöinen ja toimiva kiharoiden muotoilija!

Pehmeät ja puhtaat, kihartuvat hiukset 😍

Kiharaa

Karhea, paksu luonnonkihara nauttii kosteuttavasta hoitoaineesta ja hoitoöljystä, kosteisiin hiuksiin pesun jälkeen saa kiharan hehkumaan ja poistaa pörröisyyden

Upea tuote

Ihanaa hierontaa päänahalle sekä hiustenpesun aikana että hoitoaineen vaikuttaessa. Ei takuta/revi hiuksia. Miellyttävä käyttää. Suosittelen lämpimästi.

300ml Jojoba Oil & Pea Protein Strengthening Mask- proteiinimaski

Ooh So Soft Curls - 500ml Setti

Ihan paras! Toinen pullo menossa, 2x viikossa hieron päänahkaan ja annan vaikuttaa muutaman tunnin 😊 uutta hiusta alkanut kasvamaan kivasti

Kuukauden verran käyttänyt kerta viikkoon proteiininnälkäiseen hiukseen ja kunto kohentunut selvästi 😊

Yllättävän hyvä!

Matalahuokoisiin 2c-3b kiharoihin yllättävän hyvin sopiva tuote! Yleensä kaikki jätettävät tekevät lähmän, mutta tämä ei tunnu lähmäävän ollenkaan vaikka vähän enemmän laittaisi. Jättää hiukset todella pehmeiksi ja tuoksuu ihanan raikkaalle! Ehdoton suosikkijätettävä tästä eteenpäin.

Ihana hoitoaine!

Sopii matalahuokoiselle 2c-3b kiharalle hyvin. Hiuksista tulee ihanan pehmeät ja kosteutetun tuntuiset. Kiva hedelmäinen tuoksu.

Ihon pelastaja

Minulla on kuiva, herkkä ja atooppinen iho, ja se kuivuu todella pahasti syksyisin. Ostin tämän risiiniöljyn hiusten kuiville latvoille ja olen niillekin käyttänyt, mutta eniten tämä on auttanut ihoani. Kuiva, karstainen, turvonnut ihoni on kiittänyt kun olen levittänyt öljyn kasvovoiteeni päälle. Aivan mahtava tuote!

Täydellistä

Muotoilee upeasti ja tuntuu hoitavan hiuksia.

Ihana hiuksiin jätettävä hoitoaine

Tästä tuli kyllä lemppari omille pitkille ja laineikkaille hiuksille, hyvä ja riittoisa tuote. Ihanan raikas tuoksu omaan nenään.

Tuttuja ja hyväksi todettuja tuotteita tilasin.

S

Huippu setti!

Loistotuote

Antaa eloa hapertuneisiin hiuksiin, 5/5.

Hoitoaine 1000ml Ooh So Soft Curls Hydrating

Loistava jätettävä hoitoaine

Aivan täydellinen tuote omalle paksulle, karkealle ja kiharalle hiukselle. Kerrankin joku tuote mikä oikeasti toimii.

Toimii

Kosteuttaa tosi hyvin hiukset ja niistä tulee kauniin kiiltävät ja pehmeät. Hiusnaamio ei sovi vielä minun hiuksille, koska se sisältää proteiinia ja minun kaipaa nyt vain kosteutta. Muuten täys kymppi koko pakkaus!
Ja ihana tuoksu tuotteissa!

Curly gel geeli

Todella hyvä tuote kiharoilleni. Ei tee hiuksia tahmeiksi,vaan hiusten keveys säilyy ja kiharat pysyy hyvänä. Todella ihana tuoksu.

Huippu tuotesetti!

Todella hyviä tuotteita! Paitsi shamppoo, jota pitää laittaa päähän puoli pulloa ennen ku tulee riittävästi. Shamppoo ei vaahotu niin hyvin kun muissa merkeissä. Suosittelen lämpimästi muita tuotteita ja tulen tilaamaan lisää. Sopii minun hiuslaadulle.

Leave-in conditioner

It gives very beautiful curls to my daughter's hair. She has super curly hair.

Tehokas jätettävä

Loistotuote, toimii kuiviin luonnonkihariin erinomaisesti, mutta pitää olla malttia annostelun kanssa ettei laita liikaa, koska ainakin omat hiukset tulee helposti lähmäisiksi jos tuotetta on vähänkin liikaa.

Huippu tuote

Onneksi olen löytänyt tämän hoitoaineen,joka näyttää olevan täydellinen kiharoilleni. Hiukset ovat pehmeät ja kosteutetut,puhumattakaan kiharoista,jotka ovat ihanat joka käytön jälkeen ja myös pysyvät kauniina pesujen välillä. Suosittelen!