Meistä

Pehmeät ja silkkiset hiukset kasvipohjaisilla tuotteilla!

Olemme Sumilayi, suomalainen kihariin hiuksiin erikoistunut hiustuotteiden kehittäjä ja valmistaja.  Aloitimme ensimmäisen, huippusuosion saavuttaneen tuotteemme, Sumilayi Leave-in - hiuksiin jätettävän hoitoaineen  valmistamisen vuonna 2017.

Prioriteettimme

Tuotteiden toimivuus on kehityksemme prioriteetti. Olemme tehneet paljon töitä saadaksemme tuotevalikoimaamme laadukkaita ainesosia, jotka toimivat parhaiten kiharalle hiukselle. Tutkimme jatkuvasti käyttämiämme ainesosia ja päivitämme tietoa uusimpien tutkimustulosten mukaan.

Jokainen käyttämämme raaka-aine on vegaaninen ja eläinkokeeton. Tuotteemme ovat Curly Girl -metodi hyväksyttyjä.

Tiede ja luonnonmukaisuus parhaan tuloksen saavuttamiseksi

Tuoteperheemme perustuu kiharan hiuksen kosteuttamiseen ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen; sen vuoksi käytämmekin tuotteissamme parhaimpia kosteuttajia luonnosta, kuten mm. avokadoöljyä, sheavoita, aloe vera mehua ja rypäleensiemenöljyä. Yhdistämme toimivaa tiedettä ja luonnonmukaisuutta parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Öljymme ovat 100% luonnonmukaisia, muissa tuotteissamme on kasvipohjaisia synteettisiä raaka-aineita yhdistettynä luonnonmukaisiin raaka-aineisiin.  Tämä sen vuoksi, jotta tuotteemme ovat mahdollisimman tehokkaita - tietyt ainesosat saadaan puhtaammaksi, tasalaatuiseksi ja turvallisemmaksi synteettisillä menetelmillä.

Käytämme säilyvyyden takaamiseksi tutkituimpia ja hyväksi todettuja säilöntäaineita. Voit lukea jokaisesta käyttämästämme raaka-ainesosasta täältä. Emme käytä tuotteissamme mineraaliöljyjä, kovia kemikaaleja, sulfaatteja tai silikoneja. Valitsemme ainesosiksi vain raaka-aineita, jotka edistävät asiakkaidemme hiusten hyvinvointia.Suomalainen perheyritys

Sumilayi on suomalainen perheyritys. Valmistamme itse tuotteemme Espoossa, Kivenlahdessa.

Arvostamme asiakkaitamme

Avoin kommunikointi asiakkaidemme kanssa ja toimintamme läpinäkyvyys on meille tärkeää. Sinulla on oikeus tietää, mitä käyttämäsi tuote sisältää. Mielipiteesi ja ehdotuksesi  tuotteista toimitukseen ovat meille tärkeitä ja olemme kiitollisia saamastamme runsaasta viestimäärästä.  Viestien perusteella olemmekin kehittämässä tulevia tuotteitamme, pyrimme olemaan tietoisia siitä mitä asiakkaamme kaipaavat.

Olemme kiitollisia kestävistä asiakassuhteistamme ja seuraajistamme ympäri maailmaa. Kun jaat kokemuksesi meidän ja muiden kanssa, autat meitä. Samalla kannustat ihmisiä jotka kamppailevat kuivien ja itsepäisten hiusten kanssa, kokeilemaan ja löytämään oikeat tuotteet ja omien hiustensa kauneuden.

Seuraa meitä