Henkilötietojani ei saa myydä tai jakaa

Kuten tietosuojakäytännössämme kuvataan, keräämme henkilötietoja vuorovaikutuksestasi kanssamme ja verkkosivustollamme, mukaan lukien evästeiden ja vastaavien tekniikoiden avulla. Saatamme myös jakaa nämä henkilötiedot kolmansille osapuolille, mukaan lukien mainoskumppanit. Teemme tämän näyttääksemme sinulle muilla verkkosivustoilla mainoksia, jotka vastaavat kiinnostuksen kohteitasi, ja muista tietosuojakäytännössämme mainituista syistä.

Henkilötietojen jakamista kohdennettua mainontaa varten perustuen toimintaasi eri verkkosivustoilla voidaan pitää "myyntinä", "jakamisena" tai "kohdistettuna mainontana" tiettyjen Yhdysvaltain osavaltioiden tietosuojalakien mukaisesti. Asuinpaikkasi perusteella sinulla voi olla oikeus kieltäytyä näistä toiminnoista. Jos haluat käyttää tätä kieltäytymisoikeutta, noudata alla olevia ohjeita.

Jos vierailet verkkosivustollamme globaalin tietosuojavalvonnan kieltäytymisasetuksen ollessa käytössä, asuinpaikkasi perusteella käsittelemme tätä pyyntönä kieltäytyä toiminnasta, jota voidaan pitää henkilötietojen "myyntinä" tai "jakamisena" tai muina käyttötarkoituksina, joita voidaan pitää kohdistettuina mainoksina laitteelle ja selaimelle, jota käytit verkkosivustollamme.

Based on 1121 reviews
75%
(845)
16%
(182)
5%
(54)
3%
(30)
1%
(10)
Sopii kiharapäälle

Sopii ainakin minun kuivalle, luonnonkiharalle tukalleni. Joskus myös pesen hiukset pelkästään tällä. Sekin toimii.

All Inclusive Curls hiustenhoitosetti ja proteiinisuihke

Nopea toimitus alle 24h🤯 Shampoon riittoisuus yllätti positiivisesti ja lopputulos vieläkin enemmän. Pesutulos oli kerralla puhdas, toki kuohkean vaahdon puristelu ja käsittely oli nautinto sinänsä, joka pitkitti normaalia pesuaikaa ja antoi hiuksille ja hiuspohjalle ansaitsemansa puhtauden. Hoitoaine palautti hiuksen eloon välittömästi ja selvitti kiharat omalla "viispiikkisellä" haroen. Jälki hoitoaineen riittoisuus myös positiivista, tämän taika on pehmeät kiharat. Geeli antaa ihanaa napakkuutta ja kestävyyttä kiharoille, ei rapsakoita kovia kiharoita. Ekat päivät vaan teki mieli heilutella päätä kun oli niin ihana tunne kun kiharat tanssivat jousumaisen pehmeästi kun aiemmin tuntui päänahassa asti hiusmassan paino ja liike. Eikä niistä voi olla hipelöimättä🥰 Proteiinisuihkeella ja unimyssyllä kiharat pysyy viikon hyvänä💪

Ei tuoksu liikaa, vaan ihana hempeä sitruksinen ja puhdas tuoksu. Jotenkin ihan täydellinen hoitosetti ja menee ehdottomasti jatkotilaukseen tästä ikuisuuteen. 🥰

Loistotuote curly girl -hiuksiin

Ihan paras shampoo

Kaikkein paras shampoo ikinä todella kiharaan tukkaani. Pesee hyvin, ei takkuunnu, helppo käsitellä saman sarjan hoitoaineella. Kaikki Sumilayi tuotteet mitä olen käyttänyt on kehumisen arvoisia.

Huippu tuote, saa kiharat näyttämään niin hyvältä!!

Luotto tuote

Tämä on minun harmaille kikkuroille paras ja olut mulla jo tovin käytössä. Näin hajusteallergisena toivoisin lisää näitä hajusteettomia tuotteita 😊

Huipputuote

Käytän ainoastaan tätä enkä muita kiharien hiusten tuotteita ja pelkästään tämä herättää vanhan permanentin uudestaan eloon.
Kun käyn ottamassa uuden permanentin niin voisi ajatella muidenkin tuotteiden käyttöön ottoa :)

Sopii hyvin ohuille tsipuisille hiuksille.

Tekee ihmeitä! Olen aivan ihastunut tuotteeseen ja hiuksiini 😍

Tekee hiuksista ihanan pehmeät ja kiharat heränneet eloon joka pesun jälkeen vain enemmän! Huipputuote, miellyttävä ja luonnollinen tuoksu.

Raikas tuoksu, toimii hellävaraisesti herkkään päänahkaan, lasten suosikki.

Paras

Paras hoitoaine ja hyvin riittosa

Lempparit

aivan huikee tuotesarja

Hyvä ostos

Toimitus oli todella nopea. Tuotteet on minun karkealle, voimakkaasti luonnonkiharalle hiukselle täydelliset. Matkapakkaukset täydelliset reissuun mukaanotettavat.

Luottotuote

Tästä hoitoaineesta on tullut luottotuote; pikkuruinen määrä riittää hoitamaan laineikkaat hiukset latistamatta.

Älyttömän hyvä

Paras hoitoaine mitä olen käyttänyt!

Loistavat tuotteet! Tykkään!

Kosteutta ja muotoa

Paras jätettävä, ei klähmää voin lisätä viikolla uudelleen. Kosteuttaa ja auttaa laineeseen

Paras

Olen käyttänyt tätä vuosia. Vastaavaa en ole löytänyt. Käytän joka pesun jälkeen ja ei ole takkuja.

Ihan huippuhyvä shampoo!

Kevyen tuntuinen, miedon sitruksisen tuoksuinen ja ihanan hoitava shampoo, joka harvinaisen hyvin saa omat kiharat eloon upeasti. Plussaa myös siitä että sopii herkälle päänahalle hyvin. Ihan huipputuote!

huippu tuote

Tekee hiuksista todella hyvän tuntuiset, liukkaat, mutta ei lätistä tukkaa. Todella hyvä hoitoaine! Minulla on latvat vaalennettu ja niiden pörröisyys on tipotiessään tämän hoitoaineen jälkeen.

huippu shampoo

Hiukset tuntuu ja näyttää terveemmiltä, todella hyvä shampoo!

Beautiful Zen Curls Hoitoaine 300ml

Hiukset ovat helposti kammattavat ja kiiltävät hoitoaineen käytön jälkeen. Luonnonkiharat tulevat hyvin esille.

Ooh so soft curls

Väga hea toode, juuksed on pehmed ja säravad ning lokid mõnusalt esiletoodud. Mõnus lõhn on tootel :)