Voita liput

Voita liput Pete Parkkosen akustiselle yksityiskeikalle Helsingin Katajannokan tapahtumatila Kattoon 23.9.2023

Osallistu Sumilayin arvontaan ja nauti kaverisi kanssa Pete Parkkosen akustisesta yksityiskeikasta Helsingissä. Tälle yksityiskeikalle pääsee vain arvonnan voittajat seuralaisensa kanssa!

Arvomme lippuja järjestämällemme Pete Parkkosen eksklusiiviselle intiimille 50 hengen akustiselle keikalle. Voit voittaa 2 hengen lippupaketin Pete Parkkosen keikalle Katajanokan Kattoterassille 23.9.2023. Tälle ainutlaatuiselle keikalle ei voi ostaa lippuja mistään. Keikalla jaossa Sumilayin hiuksia helliviä tuotepaketteja osallistujille.

Kilpailuaika

Osallistu arvontaan 1.8.2023-5.9.2023.

Arvomme palkinnot kilpailuajan aikana. Lippupaketin voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse. Huom! Voittajan tietoja ei julkaista verkkosivulla eikä sosiaalisen median kanavissa.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta 7 päivän aikana, palkinto jätetään jakamatta. Palkinnot lähetetään voittajille sähköpostitse.

 

Säännöt

Järjestäjä

Arvonnan järjestäjä ja toteuttaja:

Sumilay (jäljempänä ”Järjestäjä”) Ruukinmestarintie 12, 02330 Espoo

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki täysi-ikäiset, Suomessa asuvat, luonnolliset henkilöt.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole Sumilayin henkilökunnalla sekä niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Yrityskortilla ei voi osallistua. Järjestäjät pidättävät oikeuden ilman erillistä ilmoitusta hylätä kampanjasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä ja joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

Arvontaan voit osallistua tällä sivulla olevalla arvontalomakkeella.

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän niiden perusteella tekemiä päätöksiä.  

Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 1.8.-5.9.2023 ellei toisin ilmoiteta. Osallistumisajan ulkopuolella tehtyjä osallistumisia ei hyväksytä arvontaan.

Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua tällä sivulla olevalla arvontalomakkeella. Osallistumalla liityt sähköpostilistallemme. Sähköpostin tilaamisen voit lopettaa milloin tahansa sähköposteista löytyvällä "Lopeta tilaus" painikkeella.

Palkinnot

Arvonnan voittaja saa palkinnoksi yhden lippupaketin 2:lle henkilölle Pete Parkkosen keikalle Katajanokan tapahtumatila Kattoon 23.9.2023.

Palkintoja arvotaan yhteensä 25 kpl 2 lipun settejä. Palkinnon arvo on 50€.

Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa, muuttaa rahaksi tai siirtää toiselle henkilölle. Palkinnot luovutetaan voittajille erikseen ilmoitettuna aikana arvonnan jälkeen. Voittaja vastaa kaikista voiton lunastamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

Arvonta

Arvonta suoritetaan 6.9.2023 mennessä.

Sumilayi järjestää arvonnan, arpoo voittajan ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse. Jos voittajaa ei tavoiteta arvontaan osallistumisen yhteydessä ilmoitetuilla yhteystiedoilla 2 viikon kuluessa arvonnasta, Sumilayi arpoo uuden voittajan. Jos uutta voittajaa ei tavoiteta 2 viikon kuluessa uudesta arvonnasta, kyseistä voittoa ei enää luovuteta eikä uutta voittajaa enää arvota.

Voittajan on erikseen pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä sekä ikänsä.

Ilmoittaessaan voitosta Sumilayi ilmoittaa luovuttavansa voittajan nimen, yhteystiedot sekä muut tarvittavat henkilötiedot Järjestäjälle palkinnon luovutusta varten.

Järjestäjä suorittaa palkinnoista maksettavan lakisääteisen arpajaisveron. Voittaja voi halutessaan kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa.

Järjestäjän vastuu

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän, arvonnan toteuttajan, arvonnan yhteistyökumppanit, osallistuvat vähittäismyyntipaikat sekä edellä mainittujen yhteistyökumppanit vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen. Arvonnan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

Järjestäjä, arvonnan toteuttaja tai arvonnan yhteistyökumppanit eivät vastaa mahdollisista painovirheistä, osallistujien yhteystiedoissa olevista virheistä taikka tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä arvontaan osallistumisessa, palkinnon vastaanottamisessa tai sen käyttämisessä.

Edellä mainitut vastuunrajoitukset eivät rajoita sellaista korvausvelvollisuutta, jota ei voida poissulkea tai rajoittaa kuluttajansuojalainsäädännön, tuotevastuulain tai muun pakottavan lainsäädännön nojalla.

Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Lue tietosuojakäytäntömme täältä: https://sumilayi.fi/policies/privacy-policy.

Immateriaalioikeudet

Oikeudet arvonnan toteuttamisessa käytettyyn materiaaliin ja siihen liittyviin immateriaalioikeuksiin kuuluvat Järjestäjälle tai arvonnan toteuttajalle. Kaiken arvontaan liittyvän materiaalin käyttö on kielletty ilman Järjestäjän kirjallista etukäteislupaa.

Sääntöjen muutokset ja tulkinta

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mahdollisista sääntömuutoksista ilmoitetaan arvontaan liittyvillä verkkosivuilla. Järjestäjä voi myös oikaista tai muuttaa sääntöjä mahdollisten paino- ja muiden virheiden korjaamiseksi arvontaan osallistumisajan aikana. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.

Rekisteriseloste

Tutustu Sumilayin tietosuojaselosteeseen: Tietosuojaseloste.